corespondenta@hotelulvenus.ro

+40792853303 / +40799450726 / +40746450726

TERMENI SI CONDITII

Site detinut si operat de S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. si este pus la dispozitia dvs. in scopuri informative. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acestea, nu trebuie sa utilizati acest site.

ART.1. Proprietatea continutului

Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari, aceste conditii si ati luat la cunostinta ca orice alte acorduri intre dvs. si S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari, acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site. Materialele continute in acest site sunt protejate de legislatia aplicabila a drepturilor de autor si a marcilor.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice continut care consta intr-o marca reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. sau a altora.

ART.2. Drepturile de utilizare

Se acorda permisiunea de a descarca temporar o copie a materialelor de pe site numai pentru vizualizarea temporara in scopuri personale, necomerciale. Prin prezenta se acorda o licenta, si nu se realizeaza un transfer de titlu, iar in baza acestei licente nu puteti: modifica sau copia materialele; utiliza materialele in orice scop comercial sau pentru orice afisaj public comercial sau necomercial; inlatura orice drepturi de autor sau alte denumiri proprietare ale materialelor; transfera materialele catre un alt tert sau copia in oglinda materialele pe orice alt server.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, ar putea conduce la raspundere civila, ar incalca in alt mod legea. S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe/prin intermediul acestui site.

Aceasta licenta va fi revocata in mod automat in cazul incalcarii oricareia dintre aceste restrictii.

La terminarea vizualizarii acestor materiale sau la incetarea acestei licente, aveti obligatia de a distruge toate materialele descarcate detinute, fie ele in format electronic sau tiparit.

ART.3. Declinarea raspunderii

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit ca atare. S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. nu ofera nici o garantie, explicita sau implicita, si prin aceasta isi declina si anuleaza toate celelalte garantii, inclusiv, fara limitare, garantiile implicite sau conditiile de vandabilitate, adecvarea pentru un anumit scop sau neincalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau a altor incalcari ale drepturilor. Mai mult, S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. nu garanteaza si nu face nici o declaratie cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau eficienta utilizarii materialelor de pe site ori in legatura cu alte materiale sau pe orice site legat de acest site. Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra.

S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. si reprezentantii acesteia sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

ART.4. Limitari

S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. sau furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru daune (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderea de date sau de profit, sau din cauza intreruperii activitatii), care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site, chiar daca S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. sau un reprezentant autorizat au fost notificati verbal sau in scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune.

Deoarece anumite jurisdictii nu permit limitari ale garantiilor implicite sau limitari ale raspunderii pentru daune secundare sau accidentale, este posibil ca aceste limitari sa nu vi se aplice.

ART.5. Revizii

Materialele care apar pe site ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. nu garanteaza ca materialele de pe site sunt corecte, complete sau actualizate. S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. poate efectua modificari ale materialelor continute pe site in orice moment fara notificare si nu se obliga sa actualizeze materialele.

ART.6. Legaturi

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea, ori operate de alti terti. Astfel de link-uri sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori. S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate, ori de functionalitatea acestor site-uri.

S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. nu a revizuit toate site-urile asociate acestui site si nu este responsabila pentru continutul unor astfel de site-uri. Includerea oricarei legaturi nu implica aprobarea de catre S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. a acesteia. Utilizarea oricarui astfel de site asociat este pe riscul dvs.

ART.7. Modificarea termenilor de utilizare a site-ului

S.C. PARINGUL LITORAL S.R.L. poate revizui acesti termeni de utilizare in orice moment, fara a notifica in prealabil. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati versiunea actuala a termenilor si conditiilor de utilizare.